Coach Kelly Hofkens legt uit hoe infraroodcabine werkt | Coach Kelly Hofkens legt uit hoe infraroodcabine werkt

Coach Kelly Hofkens legt uit hoe infraroodcabine werkt

Bij InfraLigne krijg je uiteraard voedingsadvies, maar het zijn de aangepaste oefeningen in de speciale infraroodcabines die zo kenmerkend zijn voor de aanpak van InfraLigne. Maar wat is infrarood nu precies? Deze natuurlijke bron van energie – onzichtbaar licht dat je ervaart als warmte – heeft een heilzame werking en is volkomen veilig.

Kelly Hofkens legt uit hoe de mysterieuze infraroodstralen precies werken: “Wij zijn de enigen die echt op deze manier werken. De diepte-infraroodstraling is werkzaam tot 4 centimeter onder de huid. Door de warmte komt het lichaam in een soort van koortstoestand en treedt het afkoelingssysteem in actie.”

Door de infraroodwarmte pompt je hart het bloed sneller door je lichaam om de overtollige warmte kwijt te geraken. Je huid en organen ontvangen op die manier meer zuurstof en voedingstoffen. Het intensieve transpireren trekt daarnaast de afvalstoffen uit de diepste lagen van het lichaam, de aanmaak van witte bloedlichaampjes wordt gestimuleerd de aanmaak van endorfines krijgt een boost.

“Wanneer je dat combineert met onze oefeningen, krijg je heel wat gunstige effecten. Je stofwisseling verbetert, de elasticiteit van de huid neemt toe en cellulitis vermindert. De bonus is dat we met onze aangepaste oefenprogramma’s op bepaalde zones van het lichaam kunnen focussen. Hierdoor verlies je centimeters op plaatsen waar jij het wil.”

Benieuwd naar de unieke aanpak van InfraLigne? Lees hier alles over onze methode gebaseerd op voedingsadvies, beweging en professionele begeleiding.

Oeps! Je browser lijkt verouderd te zijn. Hierdoor wordt deze website niet optimaal weergegeven. Installeer de laatste versie van je favoriete browser om deze website optimaal te gebruiken.