Corona-update: #stayhealthy met onze maatregelen. Klik hier voor alle informatie

Binnen of buiten sporten? Deze 10 voordelen doen jou voor InfraLigne kiezen | Binnen of buiten sporten? Deze 10 voordelen doen jou voor InfraLigne kiezen

Binnen of buiten sporten? Deze 10 voordelen doen jou voor InfraLigne kiezen

Jog jij geregeld de deur uit om je conditie te verbeteren of enkele kilo’s te verliezen? Dan juichen wij je inzet alleen maar toe! Maar … hoe volg je je vooruitgang op? En wie houdt in de gaten of je je lichaam niet overbelast? Terwijl ‘buiten sporten’ in onze ogen nog altijd wint van ‘binnen zetelhangen’, laat deze manier van bewegen vaak te wensen over.

Wil je de voordelen van ‘binnen sporten’ volgens de InfraLigne-methode aan den lijve ondervinden? Dan verwelkomen we je heel graag in een van onze studio’s. Voor wie graag op voorhand weet welke fit- en gezondheidsverwennerij hem of haar te wachten staat, sommen we onze pluspunten hieronder alvast even op. Wedden dat je er niet aan kan weerstaan?

Voordeel 1: tijdsbesparing

Bij InfraLigne behaal je gegarandeerd je eindresultaat met 2 x 30 minuten oefenen per week. Met buitensporten zoals joggen, wandelen of fietsen doe je er veel langer over om eenzelfde hoeveelheid calorieën te verbruiken en je spieren te versterken.

Voordeel 2: huidversteviging

Onze oefencabines zijn uitgerust met infraroodstralers. Infraroodstralen zorgen er niet alleen voor dat je sneller vet verbrandt, maar houden je huid ook lekker strak. Verlies je veel kilo’s op korte tijd? Zelfs dan hoef je je geen zorgen te maken over slappe huid.

Voordeel 3: altijd perfecte omstandigheden

Een zomeroutfit, een winteroutfit, een regenoutfit, … Wie buiten sport is in grote mate afhankelijk van het weer. De wispelturige weersomstandigheden in ons land strooien ook meer dan eens roet in eten voor buitensporters. In onze studio’s oefen je elke dag in dezelfde, aangename omstandigheden.

Voordeel 4: geen last van beestjes

Vegetariër of niet, eens je in de buitenlucht wat snelheid maakt, belanden er willens nillens insecten in je mond. Muggensteken? Die moet je er in de zomer ook bijnemen. In de InfraLigne-studio zit je heerlijk afgeschermd van alles wat zoemt of fladdert.

Voordeel 5: programma op maat

Elke InfraLigner is anders. Dus stellen we voor elke InfraLigner een eigen oefenprogramma op. Niet alleen omdat we je oefensessies graag zo persoonlijk mogelijk maken, maar ook omdat onze coaches precies weten hoe ze jouw lichaam kunnen besparen van kwetsuren en overbelasting.

Voordeel 6: opvolging

Discipline blijft voor de meesten nog altijd het moeilijkste aspect van sporten. In onze studio’s maken we je het echter heel gemakkelijk om je goede gewoontes vol te houden. Jij legt namelijk op voorhand je eerstvolgende oefensessies vast, en wij volgen op of je consistent 2 sessies per week volgt.

Voordeel 7: voedingsadvies

Wie het ooit probeerde, zal het beamen: van bewegen alleen speel je geen of weinig kilo’s kwijt. De voeding die je binnenkrijgt, speelt namelijk een grote rol in het afslankingsproces. In onze studio’s staan er dan ook gediplomeerde voedingsconsulenten klaar om jouw eetgewoonten op het juiste spoor te trekken en te houden.

Voordeel 8: professionele coaches

Onze coaches begeleiden je vlotjes naar je gewenste eindresultaat. Zij voeren je figuuranalyse uit, stellen je persoonlijk programma op en zorgen ervoor dat je op schema blijft. Tijdens je oefensessies blijven ze ook altijd in de buurt om oefeningen uit te leggen of bij te sturen.

Voordeel 9: gerichte figuurcorrectie

Zwembandjes? Zware bovenarmen of -benen? Zwangerschapskilo’s? Bij InfraLigne laten we je niet zomaar aan een reeks algemene oefeningen beginnen. Jij vertelt ons welke probleemzones je wilt aanpakken en wij zorgen ervoor dat je na je kuur van die probleemzones verlost bent.

Voordeel 10: vrienden voor het leven

Vanuit elke studio horen we gelijkaardige verhalen: InfraLigners ontmoeten elkaar toevallig tijdens een oefensessie, spreken na een tijdje samen af in de studio en blijven close tot zelfs na hun onderhoudskuur. Nieuwe vrienden maken is natuurlijk geen vereiste bij InfraLigne, maar dankzij de leuke, ontspannen sfeer in de studio gebeurt het gewoon vanzelf.

 

Zin om snel en gericht gewicht te verliezen in een aangename omgeving? Ga langs bij een studio in jouw buurt en ervaar zelf de voordelen van onze methode

Oeps! Je browser lijkt verouderd te zijn. Hierdoor wordt deze website niet optimaal weergegeven. Installeer de laatste versie van je favoriete browser om deze website optimaal te gebruiken.