Acties | InfraLigne Zomert!

InfraLigne Zomert!

Bekijk alle acties

The sun is out en jij bent helemaal in,… als je bij InfraLigne komt sporten!

Je vertrekt binnenkort op reis naar de zon, of je gaat wandelen in de bergen? Misschien blijf je gewoon rustig thuis om zalig te genieten in je tuin? Wat de plannen ook zijn, het is nu tijd om die laatste inspanningen te doen en je goed in je vel te voelen.

Ontdek ons Zomerfun pakket voor €65

Bij InfraLigne voel je de zomervibes al in de studio hangen! Wij willen jullie net die extra motivatie geven om te starten bij InfraLigne en dat voor slechts €65!

Wat zit er in dit zomers pakket?

  • Een Figuuranalyse
  • 5 startersbeurten. Wij begeleiden je graag
  • Het pakket is een maand geldig

Op basis van je figuuranalyse werken wij een programma op maat uit.

InfraLigne, dat is gezond genieten en bewegen

  • Met slechts 2 keer 30 min per week, kan je al resultaat behalen bij InfraLigne! Dus een druk leven, is geen excuse meer om niet te komen sporten.  
  • Onze infraroodcabines zijn uniek en stimuleren de doorbloeding in je lichaam. Zo wordt je huid niet alleen gladder, maar ook elastischer en mooier.
  • We begeleiden elke klant persoonlijk, zo werken wij op maat van iedereen en kan je al je vragen aan ons stellen.

Heb je ook nood aan voedingsadvies? Ook daar kunnen we zeker mee helpen.

Dus, waar wacht je op? Laat je gegevens achter en zoek de dichtstbijzijnde studio. Neem contact op en we maken snel een afspraak. Je mag natuurlijk ook altijd gewoon eens binnenspringen bij een studio in de buurt.

of zoek hier een studio in jouw buurt

Ontdek onze andere acties

Oeps! Je browser lijkt verouderd te zijn. Hierdoor wordt deze website niet optimaal weergegeven. Installeer de laatste versie van je favoriete browser om deze website optimaal te gebruiken.