Corona-update: #stayhealthy met onze maatregelen. Klik hier voor alle informatie

Acties | Zomeractie 2020

Zomeractie 2020

Ga op voordelige staycation in de Côte d’InfraLigne

Kan je nog wat inspiratie gebruiken voor je vakantieplannen deze zomer? Dan hebben wij voor jou een gouden tip: een gezellige staycation in de Côte d’InfraLigne!

In juli en augustus 2020 kom je bij InfraLigne een maand lang onbeperkt sporten voor maar 145 euro*. De zomer ziet er plots al wat beter uit, niet?

Je ‘verblijf’ in de Côte d’InfraLigne is bovendien all-in:
✓ gratis figuuranalyse
✓ bewegen in onze infraroodcabines
✓ voedingsadvies van onze voedingsdeskundige
✓ professionele begeleiding van onze coaches
✓ gegarandeerd fitter en gezonder

Dus, schrijf je in voor deze zonnige actie, trek je sportoutfit aan en vertrek naar een InfraLigne-studio bij jou in de buurt. Dat is dichtbij, goed voor de portemonnee en het beste van al: je komt fitter en gezonder terug!

PS: voor je zomers kleurtje moet je zelf zorgen 😉

 

*1 maand onbeperkt oefenen voor €145. Actie geldig van 1/07/2020 t.e.m. 31/08/2020 voor iedere (her)starter. Maximaal 2 acties per klant. Actie te gebruiken tot 1 maand na aankoop. Niet cumuleerbaar met andere acties. 

 

Formulier: Vraag je gratis figuuranalyse aan

Een figuuranalyse is altijd gratis en geheel vrijblijvend. Je beslist pas nadien of je start met een advieskuur. Vul onderstaand formulier in en we nemen binnenkort contact met je op voor je gratis figuuranalyse.

of zoek hier een studio in jouw buurt

Oeps! Je browser lijkt verouderd te zijn. Hierdoor wordt deze website niet optimaal weergegeven. Installeer de laatste versie van je favoriete browser om deze website optimaal te gebruiken.