Acties | Stralend en fit de zomer in

Stralend en fit de zomer in

Bekijk alle acties

Nu €75 euro korting op starterspakketten (muv 10 beurtenkaart)*

Ontdek de unieke manier van sporten bij InfraLigne in de infraroodcabines. Met slechts 2 keer 30 minuten per week, zie je al resultaten.

Wil je jezelf fitter voelen? Wens je een figuuranalyse? Op zoek naar voedingsadvies of meer beweging? Wij kunnen je professioneel helpen en werken op maat van elke klant.

In mei geven we €75 korting op de 20-beurten kaart en op de 2 starterspakketten. Start met InfraLigne en voel je goed in je vel. Het is nu het ideale moment om stralend en fit de zomer in te gaan.

Laat je gegevens achter, kies de gewenste studio en wij contacteren je graag. InfraLigne, dat is samen gezond genieten. Doe jij mee?

ONTDEK DE UNIEKE MANIER VAN SPORTEN IN DE INFRAROODCABINES

InfraLigne is een unieke manier van sporten. De infraroodcabines verminderen de kans op spierpijnen en letsels. Op die manier zorgen ze ervoor dat je huid mooi, strak en gezond blijft. Zo boek je niet alleen sneller resultaat, maar ervaar je ook meer comfort. Deze manier van sporten is perfect voor jong en oud. Sport op je eigen tempo bij InfraLigne.

Meer info over onze InfraLigne pakketten?

Laat je gegevens achter en wij contacteren je graag

of zoek hier een studio in jouw buurt

  • *€75 korting bij aankoop van een starterpakket (muv 10 beurtenkaart), actie geldig van 1 t.e.m. 31 mei 2022. 1 promotie per starterpakket, geldig voor alle (her)starters, niet cumuleerbaar met andere acties. 

Ontdek onze andere acties

Oeps! Je browser lijkt verouderd te zijn. Hierdoor wordt deze website niet optimaal weergegeven. Installeer de laatste versie van je favoriete browser om deze website optimaal te gebruiken.