Acties | Januariactie

Januariactie

Ben jij klaar voor jouw JANUARI BOOST?

Denk jij eraan om in januari een aantal goede voornemens op te stellen? Zit het ook al in je achterhoofd dat je ze uiteindelijk misschien tóch niet gaat waarmaken? Wel, wij zijn er om jou wél te laten slagen in je opzet. Je hoeft je dus niet langer de vraag te stellen óf je wel kilo’s zal verliezen in 2020, óf je wel fitter door het leven zal gaan, … Jij gáát dat gewoon doen. Geloof in jezelf én in de hulp van onze professionele coaches. 2020 wordt jouw jaar!

En we zouden InfraLigne niet zijn, als we jou niet nóg een extra zetje zouden geven in de gezonde richting. Daarom geniet jij in januari van onze JANUARI BOOST, een leuke korting van 75 euro bij aankoop van 20 adviesbeurten*. Goed begonnen is half gewonnen!

Zin om samen met InfraLigne werk te maken van jouw fit en gezond leven? Geniet dan van deze actie en maak snel een afspraak bij een InfraLigne-studio bij jou in de buurt.

 

*Actie van €265 i.p.v. €340 bij aankoop 20 adviesbeurten, geldig van 2 t.e.m. 31 januari 2020 voor iedere (her)starter. Niet cumuleerbaar met andere kortingen. 1 promotie per advieskuur.

 

Formulier: Vraag je gratis figuuranalyse aan

Een figuuranalyse is altijd gratis en geheel vrijblijvend. Je beslist pas nadien of je start met een advieskuur. Vul onderstaand formulier in en we nemen binnenkort contact met je op voor je gratis figuuranalyse.

of zoek hier een studio in jouw buurt

Oeps! Je browser lijkt verouderd te zijn. Hierdoor wordt deze website niet optimaal weergegeven. Installeer de laatste versie van je favoriete browser om deze website optimaal te gebruiken.