Acties | Januari-actie

Januari-actie

Fitter en gezonder leven in 2019

Kijk jij ernaar uit om fitter en gezonder te leven in 2019? Misschien stond ‘afslanken’ vorig jaar ook al op je lijstje met goede voornemens, maar kwam het er niet van? Maak dit jaar dan een frisse start in de InfraLigne-studio. Onze professionele bewegings- en voedingscoaches helpen je 2019 meteen goed inzetten met een stevige portie motivatie en energie.

InfraLigne start het nieuwe jaar niet alleen erg gemotiveerd, maar ook met een extra feestelijke toets. Wij vieren dit jaar namelijk onze 15de verjaardag! Natuurlijk laten we jou graag meegenieten van onze feeststemming. Teken je in tijdens de actieperiode van 2 t.e.m. 19 januari? Dan geniet je van 100 euro verjaardagskorting*.

Wil jij ook fitter en gezonder leven in 2019? Maak dan snel een afspraak bij een InfraLigne-studio bij jou in de buurt.

*100 euro korting op de volledige advieskuur. Geldig voor iedere (her)starter van 02/01/2019 t.e.m. 19/01/2019. Deze promotie is niet cumuleerbaar met andere acties. 1 promotie per advieskuur.

 

Ontdek jouw fit- en gezondheidsemoticon

 

InfraLigne - Ontdek jouw fit- en gezondheidsemoticon

Januariactie 2019

Oeps! Je browser lijkt verouderd te zijn. Hierdoor wordt deze website niet optimaal weergegeven. Installeer de laatste versie van je favoriete browser om deze website optimaal te gebruiken.