Acties | Heropeningsactie

Heropeningsactie

Een nieuw begin voor een fitter en gezonder leven

Het is zover: de InfraLigne-studio’s zijn opnieuw open! Je kan dus opnieuw reserveren in een studio in jouw buurt en naar hartenlust oefenen.

Wij helpen je graag om terug zo fit en gezond te worden als voor de lockdown. Of nog fitter? J Daarom lanceren we een actie voor zowel klanten als (her)starters: iedereen die een oefenkuur van 10 weken koopt, krijgt er 2 weken gratis oefenen bij *.  

Zin om samen met InfraLigne werk te maken van jouw fit en gezond leven? Neem dan snel contact op met de studio in jouw buurt.

*10 weken kopen + 2 weken gratis oefenen voor €340. Max. 2x/week oefenen. Actie geldig t.e.m. 27/06/20 voor iedere klant en/of (her)starter. Niet cumuleerbaar met andere acties. 1 promotie per klant

 

Formulier: Vraag je gratis figuuranalyse aan

Een figuuranalyse is altijd gratis en geheel vrijblijvend. Je beslist pas nadien of je start met een advieskuur. Vul onderstaand formulier in en we nemen binnenkort contact met je op voor je gratis figuuranalyse.

of zoek hier een studio in jouw buurt

Oeps! Je browser lijkt verouderd te zijn. Hierdoor wordt deze website niet optimaal weergegeven. Installeer de laatste versie van je favoriete browser om deze website optimaal te gebruiken.