Corona-update: #stayhealthy met onze maatregelen. Klik hier voor alle informatie

Heropeningsactie: 75 euro korting! | Heropeningsactie: 75 euro korting!

Heropeningsactie: 75 euro korting!

afslanken op maat? start met infraligne

Hoorde jij ook die luide vreugdekreet? Dat waren onze coaches en InfraLigners die te horen kregen dat we onze studio’s opnieuw mogen openen! Nog meer dan anders kijken we ernaar uit om al die happy faces in onze infraroodcabines te zien oefenen.

Dit geweldige nieuws stemt ons in een vrijgevige bui. Schrijf jij je als nieuwe klant t.e.m. 30 juni 2021 in voor een InfraLigne Starter abonnement? Dan krijg jij een mooie korting van 75 euro*. Als bestaande klant krijg je van ons een kortingsbon van 75 euro op een nieuw abonnement**.

Kan jij niet wachten om samen met onze professionele bewegingscoaches en gediplomeerde diëtistes werk te maken van een fitter en gezonder leven? Maak dan snel je afspraak via een studio in jouw buurt.

 

 

*75 euro korting bij aankoop van een Infraligne Starter abonnement. Actie geldig t.e.m. 30 juni 2021. 1 promotie per Starter abonnement. Geldig voor alle niet-klanten. Niet cumuleerbaar met andere acties.

**75 euro korting op de aankoop van een nieuw abonnement, direct aansluitend op de opgebruikte beurtenkaart of een vorig abonnement.

Oeps! Je browser lijkt verouderd te zijn. Hierdoor wordt deze website niet optimaal weergegeven. Installeer de laatste versie van je favoriete browser om deze website optimaal te gebruiken.