Corona-update: #stayhealthy met onze maatregelen. Klik hier voor alle informatie

Acties | Fitter en Gezonder Herfstactie 2020

Fitter en Gezonder Herfstactie 2020

InfraLigne deelt nog t.e.m. 31 oktober 2020 een mooie korting uit met de Fitter & Gezonder actie! Schrijf je je deze maand in? Dan krijg je €30 korting op je advieskuur*.

✔️Versterk je immuunsysteem op een 100% natuurlijke wijze
✔️Oefen coronaveilig in onze unieke infraroodcabines

Onze coaches staan vol enthousiasme klaar om jou veilig en warm te ontvangen. Klaar om fitter en gezonder door het leven te gaan? Vul dan onderstaand formulier in om je gratis figuuranalyse aan te vragen of neem contact op met een studio in jouw buurt.

*€310 i.p.v. €340 bij aankoop van een advieskuur. Actie geldig van 12 t.e.m. 31 oktober 2020. 1 promotie per advieskuur. Geldig voor alle (her)starters. Niet cumuleerbaar met andere acties.

Formulier: Vraag je gratis figuuranalyse aan

Een figuuranalyse is altijd gratis en geheel vrijblijvend. Je beslist pas nadien of je start met een advieskuur. Vul onderstaand formulier in en we nemen binnenkort contact met je op voor je gratis figuuranalyse.

MIJN DOELEN12345678910NeeJa

MIJN GEGEVENS

of zoek hier een studio in jouw buurt

Oeps! Je browser lijkt verouderd te zijn. Hierdoor wordt deze website niet optimaal weergegeven. Installeer de laatste versie van je favoriete browser om deze website optimaal te gebruiken.