Helaas is je browser niet ondersteund! Gebruik Chrome of Firefox voor de optimale werking van de website

Helaas is je browser verouderd en gaat de website niet perfect werken. Bezoek de site via een ander toestel voor de optimale werking van de website.

Start nu met InfraLigne! 

Ontdek onze formules.

Infraligne coach in gesprek met klant
Actie in de kijker

Starten met InfraLigne

 

Wil je snel slanker worden of terug fit en gezond zijn? Bij InfraLigne werken we op maat van iedereen mét persoonlijke begeleiding. Met slechts 2 sessies van 30 minuten per week zie je al resultaat in onze unieke infraroodcabines.
De Infraroodstralen stimuleren het metabolisme van het lichaam waardoor je automatisch meer calorieën verbruikt, ook je huid wordt steviger.

Ontdek InfraLigne met een Starter beurtenkaart of Starter abonnement, of begin met het proefpakket van €20.

Je zal snel resultaat zien

Met een Starter abonnement of Starter beurtenkaart leer je InfraLigne stap voor stap beter kennen. Met slechts 2 sessies van 30 minuten per week zie je al resultaat in onze unieke infraroodcabines.

Bij InfraLigne werken we op maat van iedereen mét persoonlijke begeleiding. De Infraroodstralen stimuleren het metabolisme van het lichaam waardoor je automatisch meer calorieën verbruikt. De infraroodstralen maken bewegen minder belastend en creëren extra effect: je bloedsomloop verbetert, je spieren worden elastischer, cellulitis verbetert aanzienlijk, je huid wordt weer mooier, strakker én gezonder.

We volgen je voortgang nauwlettend op en passen je trainingsschema aan zodra je vooruitgang boekt.

Infraligne personal coach met twee klanten

De voordelen van InfraLigne

Je moet je lichaam altijd verwennen. InfraLigne is een totaalformule voor een gezonder en fitter lichaam. De ondersteuning en begeleiding van onze coaches zorgen ervoor dat je concrete stappen kunt zetten naar een beter figuur en een fitter lichaam.

Wij bieden een all-in ervaring. Sport in de unieke infraroodcabines, krijg persoonlijk advies en wij staan je ook bij met raad en daad om je voedingspatroon onder controle te krijgen, indien je dit wenst.

Sporten in de infraroodcabines van InfraLigne is bovendien makkelijk en handig. Klaar voor nog wat extra me-time bij InfraLigne? Starten doen we met een intake gesprek.
Kies voor InfraLigne en werk snel aan je fit-en gezondheid!

VRAAG MEER INFORMATIE OVER DE ACTIE

Laat je gegevens achter zodat we je meer informatie kunnen geven over deze actie.

Wij nemen snel contact met je op.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Begin Vandaag met InfraLigne

Vind jouw actie

Onze overige acties

DSC00740
Fit en gezond
Young,Strong,Sporty,Athletic,Fitness,Trainer,Instructor,Woman,Wear,Blue
Studentenkorting
Fitte mama korting
Jonge mama korting