Helaas is je browser niet ondersteund! Gebruik Chrome of Firefox voor de optimale werking van de website

Helaas is je browser verouderd en gaat de website niet perfect werken. Bezoek de site via een ander toestel voor de optimale werking van de website.

20% slanker voor hetzelfde geld?
Krijg 4 startersbeurten gratis tijdens de Slankeprijzenmaand. Actie geldig t.e.m 21 oktober

Actie in de kijker

Sport 20% meer!

Ben je gezond en fit, dan zit je goed en aantrekkelijk in je vel. En dat is waar we met deze actie nastreven. Onze Slankeprijzenmaand is nu bezig tot en met 21 oktober. Sport nu 20% meer.

  • Koop je een Starter 20 beurtenkaart –> krijg 4 beurten extra!
  • Ook bij het startersabonnement van BASIC 3 maanden –> krijg 4 beurten extra.

Het is altijd een goed ogenblik om aan je lichaam te werken. InfraLigne is dé methode om je terug fitter te voelen

Maak kennis met de unieke infraroodcabines, onze personal coaches en de programma’s op maat. Met slechts 2 keer 30 minuten per week behaal je al resultaat.

Krijg 4 startersbeurten gratis!

Het is altijd een goed ogenblik om te starten met bewegen. Of je nu op zoek bent naar een manier om je fitnessdoelen te bereiken, je gewicht onder controle te houden, of gewoon graag fit en gezond wil blijven, bij InfraLigne kunnen wij je altijd helpen.

De InfraLigne methode werkt snel en efficiënt om een paar kilo af te vallen, maar ook om blijvend fit en gezond te blijven. De personal coaches staan je bij met raad en daad en maken voor jou een schema op maat.

De infraroodcabines

Maak kennis met de heilzame werking van de infraroodcabines. Ze zijn de hoeksteen van de InfraLigne methode. De infraroodstralen maken bewegen minder belastend en creëren extra effect: je bloedsomloop verbetert, je spieren worden elastischer, cellulitis verbetert aanzienlijk, je huid wordt weer mooier, strakker én gezonder. Mooi vooruitzicht, niet? Wacht niet met genieten, begin er nu aan!

Boost je sportprestaties

Onze Infraroodstralen dringen 4 à 6 cm in het lichaam. Hierdoor ontstaat er een opwarmingseffect in het spierweefsel en de inwendige organen. De verhoging van de hartslag zorgt voor een training met verbeterde conditie. Het opwarmingseffect zorgt voor minder spierpijn en spierletsels. Ook gaat hierdoor het lichaam willen afkoelen en zweten we gemiddeld 600 à 800 kcal uit. Door het zweten wordt het lichaam van binnen en van buiten grondig gereinigd.

De Infraroodstralen stimuleren ook het metabolisme van het lichaam waardoor het lichaam automatisch meer calorieën verbruikt. Infrarood verbetert de huiddoorbloeding waardoor je huid zachter en gladder wordt. Ook de huidelasticiteit zal verbeteren.

VRAAG MEER INFORMATIE OVER DE ACTIE

Laat je gegevens achter zodat we je meer informatie kunnen geven over deze actie.

Wij nemen snel contact met je op.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Begin Vandaag met InfraLigne

Vind jouw actie

Onze overige acties

DSC00740
Fit en gezond
Young,Strong,Sporty,Athletic,Fitness,Trainer,Instructor,Woman,Wear,Blue
Jonger dan 25 jaar
Fitte mama korting
Jonge mama korting