Helaas is je browser niet ondersteund! Gebruik Chrome of Firefox voor de optimale werking van de website

Helaas is je browser verouderd en gaat de website niet perfect werken. Bezoek de site via een ander toestel voor de optimale werking van de website.

Actie in de kijker

Geniet van €60 korting in maart

Je moet je lichaam altijd goed fit en gezond houden. Maar in maart kan je er echt niet onderuit. Deze maand trakteren we jullie voor onze 20ste verjaardag en dat met een echt cadeau: teken je in op ons starterspakket in maart, dan betaal je daarvoor 60 euro minder. Start nu met InfraLigne deze maand!

Start in maart!

In maart krijg je 60 euro korting* op een starterspakket. Dat geldt overal: via een online afspraak of in de studio. De lente staat voor de deur en je wil er toch fit aan beginnen, niet? InfraLigne biedt een totaalaanbod met figuuranalyse, beweging, voedingsadvies en professionele begeleiding. Vooral de unieke ‘infraroodcabines’ spelen een onderscheidende rol in de InfraLigne-methode. Ben je benieuwd? Start dan nu!

*Deze korting is niet cumuleerbaar met andere acties.
Lindsay met 20 jaar ballonen in haar handen

Goed begonnen is heel wat gewonnen

InfraLigne stelt realistische doelen en onze coaches begeleiden je bij elke stap zodat je het blijft volhouden en mooie resultaten boekt. Geniet van de acties in maart en ga fit en gezond de lente in!

De ‘infraroodcabines’

De unieke infraroodcabines verminderen de kans op spierpijnen en letsels. Je voert er al liggend je oefeningen in uit. Daarbij maak je ook gebruik van gewichten, ze zorgen ervoor dat je je spieren extra versterkt. De infraroodstralen zorgen er ook voor dat je huid mooi, strak en gezond blijft. Zo boek je niet alleen sneller resultaat, maar voel je je gelijk ook goed.De leuke sfeer en morele ondersteuning door onze begeleiders zorgen ervoor dat je concrete stappen zet voor jouw figuur en fitter lichaam.

VRAAG MEER INFORMATIE OVER DE ACTIE

Laat je gegevens achter zodat we je meer informatie kunnen geven over deze actie.
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Begin Vandaag met InfraLigne

Vind jouw actie

Onze overige acties

DSC00740
Fit en gezond
Young,Strong,Sporty,Athletic,Fitness,Trainer,Instructor,Woman,Wear,Blue
Jonger dan 25 jaar
Fitte mama korting
Jonge mama korting