Helaas is je browser niet ondersteund! Gebruik Chrome of Firefox voor de optimale werking van de website

Helaas is je browser verouderd en gaat de website niet perfect werken. Bezoek de site via een ander toestel voor de optimale werking van de website.

InfraLigne bestaat 20 jaar! Wegens succes verlengd! Profiteer nu 20 dagen van 20% korting! Of ontdek het proefpakket!
Boost your Health in februari! Gratis proefsessie & bodyscan! Ontdek het hier!
InfraLigne 20 jaar logo
Actie in de kijker

Boost your health

Februari is de ideale maand om aan jezelf te werken. Met de Boost Your Health actie kan je kennismaken met InfraLigne op je eigen tempo. Deze maand ontvang je een gratis proefsessie, een gratis bodyscan én een gratis Danone Hipro drankje. Zoek de dichtstbijzijnde studio van InfraLigne en maak een afspraak. InfraLigne is dé manier om fit en gezond te leven.

InfraLigne is jouw match

Met een gratis proefessie en bodyscan maak je kennis met onze unieke methode. De infraroodcabines hebben een positief effect op doorbloeding, stofwisseling én onderhuids weefsel. Voel je fit en gezond door InfraLigne, of slank op een gezonde manier af!  Met onze sportmethode streef je naar je eigen doel.

In februari kan je starten met een gratis sportsessie en een gratis bodycan. Je ontvangt ook een Danone Hipro drankje. Dat is een heerlijke melkspecialiteit met een fruitige smaak, rijk aan proteïnes die bijdragen aan de groei en instandhouding van de spiermassa. De Hipro drank bevat 0% vet en suikers en zijn een bron van calcium! Ideaal om te gebruiken voor, na of tijdens het sporten bij InfraLigne. Vraag ernaar in de studio.

De ‘infraroodcabines’

De unieke infraroodcabines verminderen de kans op spierpijnen en letsels. Je voert er al liggend je oefeningen in uit. Daarbij maak je ook gebruik van gewichten, ze zorgen ervoor dat je je spieren extra versterkt. De infraroodstralen zorgen er ook voor dat je huid mooi, strak en gezond blijft. Zo boek je niet alleen sneller resultaat, maar voel je je gelijk ook goed.De leuke sfeer en morele ondersteuning door onze begeleiders zorgen ervoor dat je concrete stappen zet voor jouw figuur en fitter lichaam.

Vraag naar meer informatie

Laat je gegevens achter zodat we je meer informatie kunnen geven over deze actie.
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Begin Vandaag met InfraLigne

Vind jouw actie

Onze overige acties

DSC00740
Fit en gezond
Young,Strong,Sporty,Athletic,Fitness,Trainer,Instructor,Woman,Wear,Blue
Jonger dan 25 jaar
Fitte mama korting
Jonge mama korting