Corona-update: #stayhealthy met onze maatregelen. Klik hier voor alle informatie

5 redenen waarom we afhaken bij het fitnessen | 5 redenen waarom we afhaken bij het fitnessen

5 redenen waarom we afhaken bij het fitnessen

infraligne - sportschoenen

Je kan vast heel wat goede redenen bedenken om aan je conditie en fysiek te werken: om er beter uit te zien, je beter in je vel te voelen, terug in dat oud kleedje te passen of gewoon om positiever in het leven te staan en de dag met meer energie door te komen.

Waarom geven velen er dan al na enkele weken de brui aan, alle goede voornemens ten spijt?

1. We hebben geen tijd

We hebben het allemaal druk-druk-druk. Gevolg? Dat fitnessbezoek wordt makkelijk uitgesteld. Bij Infraligne leggen we twee keer per week een half uurtje in je agenda vast. Die vaste afspraak zorgt er voor dat je tijd vrijmaakt voor jezelf. Hoe druk je het ook hebt.

2. We zijn overenthousiast

Raak je toch in de fitnesszaal? Dan wil je zo snel mogelijk resultaten boeken. Begrijpelijk. Maar overmoed is de snelste weg naar blessureleed. Geleidelijk opbouwen, op het tempo van je eigen lichaam, is van cruciaal belang. Daarom stelt onze coach voor elke klant een individueel oefenprogramma op.

3. We zijn te ongeduldig

Wie geen vooruitgang merkt, verliest al snel z’n motivatie. Daarom volgen we bij Infraligne je progressie op de voet. Elke sessie krijg je een beter zicht op de vooruitgang die je maakt. Na het doorlopen van een volledige kuur, worden je resultaten uitgebreid geëvalueerd.

4. We staan er helemaal alleen voor

Hoe je het ook draait of keert: afslanken gaat gepaard met ups en downs. Kan ook jij soms wat extra steun gebruiken? Iemand die je overtuigt om door te gaan wanneer je het moeilijk krijgt? De persoonlijke begeleiding van een ervaren coach geeft je dat zo belangrijke duwtje in de rug.

5. We modderen maar wat aan

Heel wat beginners stellen zich geen concreet doel voor ogen. Ze doen maar wat, op hoop van zegen. Dankzij onze centimetergarantie betaal je enkel voor de centimeters die je ook daadwerkelijk verliest. Zo weet je waar je naartoe werkt en boek je gegarandeerd resultaat.

Nu je weet waarom zovelen afhaken, is het makkelijker om zelf vol te houden. Bij Infraligne doen we er alles aan om je te helpen je doelen te bereiken.

> Start vandaag nog met je afslankparcours

Oeps! Je browser lijkt verouderd te zijn. Hierdoor wordt deze website niet optimaal weergegeven. Installeer de laatste versie van je favoriete browser om deze website optimaal te gebruiken.