Corona-update: #stayhealthy met onze maatregelen. Klik hier voor alle informatie

3 redenen om deze winter NIET met een dekentje in de zetel te kruipen | 3 redenen om deze winter NIET met een dekentje in de zetel te kruipen

3 redenen om deze winter NIET met een dekentje in de zetel te kruipen

De dagen worden korter. Dan is het verleidelijk om ’s avonds met een dekentje in de zetel te kruipen, kijkend naar de Slimste Mens Ter Wereld, met een kop warme choco in de hand. Het typische wintergevoel bekruipt ons collectief.Op zich heel gezellig, maar… Feit is wel dat je fitheid eronder dreigt te lijden. Het gebrek aan activiteit, gecombineerd met royale kerstmenu’s en uitbundige nieuwjaarsfeestjes: da’s geen gezonde cocktail.

We beseffen dat het in de winter soms moeilijker is om de juiste motivatie op te brengen. Daarom geven we je graag 3 redenen om toch uit je luie zetel op te veren.

1. Wanneer je je dagelijks verticaal voor je televisie nestelt, geraakt je lichaam gewend aan het nietsdoen. Daardoor zakt je energiepeil zienderogen.

2. Als je jouw normaal beweegpatroon tijdens de decembermaand doorbreekt, is het achteraf moeilijker om de draad weer op te pikken. Positief gesteld: door je ritme aan te houden en Infraligne te blijven bezoeken in de winter, onderhoud je jouw routine.

3. In de weken voor de kerstvakantie heb je vaak nog een beklemmende deadline op het werk te halen. Als je het professioneel druk hebt, helpt een bezoek aan Infraligne om de stress uit je lijf te laten vloeien.

Infraligne helpt je de winterblues te overwinnen. Warmte en gezelligheid vind je niet alleen voor de kachel thuis. De cabines in je vertrouwde studio warmen je lichaam helemaal op, zodat je volledig gewapend bent tegen de vrieskou. Als je met de regelmaat van de klok blijft langskomen bij Infraligne, krijg je beduidend meer energie. Bovendien start je zo fit aan het nieuwe jaar. Wacht dus niet met goede voornemens tot begin januari, en blijf gemotiveerd.

Oeps! Je browser lijkt verouderd te zijn. Hierdoor wordt deze website niet optimaal weergegeven. Installeer de laatste versie van je favoriete browser om deze website optimaal te gebruiken.