Infraligne Aarschot

Infraligne Aarschot

stars
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
(0 recencies)

Langdorpsesteenweg 1B
3200 Aarschot
016 60 74 05
aarschot@infraligne.be

De studio is nu open!

De studio is nu helaas gesloten.

Al klant? leg je sessie vast Nog geen klant?

Lore en haar team heten je welkom!

Gezonde voeding en sporten onder infraroodstralen, dat is de combinatie waar Infraligne Aarschot al jaren trouw aan blijft. Wil je graag gezond vermageren, weer meer energie krijgen, tips om lekker lichter te eten of wil je gewoon wat meer bewegen… kom dan zeker langs in onze studio of maak nu een afspraak voor een gratis figuuranalyse.

Wij hebben er alvast zin in!

 

Infraligne Aarschot verwelkomt

  • vrouwen

Extra

Zomeractie

Bij InfraLigne gunnen we je een figuur dat je even goedgezind stemt als een perfecte zomerdag. Daarom krijg je van 1 juli t.e.m. 31 augustus als (her)starter 50 euro korting, waardoor je nu slechts 290 euro betaalt i.p.v 340 euro voor je 20-beurtenkaart*.

Hierin zitten zowel de oefenbeurten in onze cabines met infraroodstralen onder begeleiding van een bewegingscoach als het voedingsadvies door een gediplomeerde diëtiste. In slechts 2×30 minuten per week garanderen we je resultaat!

Het ideale moment dus om over te schakelen van ‘love handles’ naar een stevige grip op je afslankingsproces. 

Droom je ook van een zomer zonder zwembandjes? Mail of bel ons vandaag nog om een afspraak te maken voor een uitgebreide en gratis figuuranalyse en ga stralend de zomer door!

 

Vakantieregeling 2018 

Onze studio is tijdens de maanden juli en augustus gesloten op maandag tussen 13u en 17u.

Fijne vakantie!

 

 

 

Openingsuren

mannen

Vraag je gratis figuuranalyse aan in Infraligne Aarschot

Je allereerste bezoek aan Infraligne staat in het teken van je figuuranalyse. Dan leggen we onze methode uit en doen we een nauwkeurige lichaamsmeting op 9 plaatsen. Daarmee bepalen we welk resultaat voor jouw figuur haalbaar is.

nieuwe klant? vraag je gratis figuuranalyse aan

Reviews

Oeps! Je browser lijkt verouderd te zijn. Hierdoor wordt deze website niet optimaal weergegeven. Installeer de laatste versie van je favoriete browser om deze website optimaal te gebruiken.