Helaas is je browser niet ondersteund! Gebruik Chrome of Firefox voor de optimale werking van de website

Helaas is je browser verouderd en gaat de website niet perfect werken. Bezoek de site via een ander toestel voor de optimale werking van de website.

Trouwe klant? Profiteer nu van je voordeel!

Starten bij InfraLigne? Ontdek de formules.

IMG_1751

Rosbief met groene groenten en waterkerssalsa

Ingrediënten

1 kg rosbief
500g broccoli
500g prinsessenbonen
1 limoen
1 el light margarine bakken en braden
20g tijm
20g rozemarijn
peper en zout
1 bussel waterkers
2 dl olijfolie
1 teentje knoflook
6 middelgrote aardappelen

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180°C. Kruid de rosbief met peper en zout. Laat korsten in een hete pan met de margarine.

 

Hak de kruiden en rol het vlees erin. Plaats het vlees in een ovenschaal en bak het in de oven gedurende 15 min. Was de aardappelen en kook ze in de schil. Blancheer de groenten in kokend licht gezouten water. Maak de salsa: mix de waterkers, het teentje knoflook en de olijfolie in een mixertje of kleine blender tot een gladde massa. Kruid bij met peper en zout. Haal de rosbief uit de oven, snijd in sneetjes en leg de groenten en partjes limoen erbij. Druppel er de waterkerssalsa over. Dien op met de in de schil gekookte aardappelen.

Smakelijk!