Helaas is je browser niet ondersteund! Gebruik Chrome of Firefox voor de optimale werking van de website

Helaas is je browser verouderd en gaat de website niet perfect werken. Bezoek de site via een ander toestel voor de optimale werking van de website.

Trouwe klant? Profiteer nu van je voordeel!

Starten bij InfraLigne? Ontdek de formules.

kipfilet met pesto en zomerse salade

Kipfilet met pesto en zomerse salade

Ingrediënten

4 kipfilets
Potje kant-en-klare pesto
2 gele paprika’s
2 appels
2 bussels radijzen
20 muntblaadjes
Olijfolie
Honing
Mosterd
Wijnazijn
Peper en zout

Bereidingswijze

Warm de oven voor op 180°C.

Leg de kippenfilets op een plank en leg er huishoudfolie over. Sla met een pan de kipfilets plat. Bestrijk elke kipfilet met 1 theelepel pesto en kruid met peper en zout. Rol de kipfilet op en maak de randen vast met tandenstokers.

Bak de kippenfilets in een pan met 1 eetlepel olijfolie tot ze langs alle kanten goudbruin zijn. Plaats ze daarna ongeveer 5 minuten in de oven tot ze gaar zijn.

Snijd de paprika’s in kleine stukjes, de appelen in blokjes en de radijzen in dunnen plakjes. Hak de muntblaadjes grof. Doe alles in een slakom.

Meng 2 eetlepels olijfolie, 4 theelepels wijnazijn, 4 theelepels mosterd en 2 theelepels honing, peper en zout en voeg dit toe aan de salade.

Meng alles goed.

Verdeel de salade en kipfilet over de borden.

Smakelijk!