Speciale actie: nu €60 korting tot en met 4 april!
400 g dunne lende
500 g prinsessenbonen
2 tomaten
8 halfzongedroogde tomaten
10 blokjes feta (salakis)
160 g couscous
½ ui
Peper, zout
Olijfolie
Margarine
Kook de bonen gaar in licht gezouten water. Laat afkoelen.
Snij de tomaten in blokjes. Snij de halfzongedroogde tomaten in 3. Snij de fetakaasjes in vieren. Snij de ui fijn.
Maak een slaatje van de bonen, tomaten, fetakaas en ui. Kruid de dunne lende met peper en zout. Bak in een eetlepel margarine naar gewenste bakwijze.
Breng 160 ml water aan de kook. Doe hierin een koffielepel olijfolie. Wanneer het water kookt, haal de pot van het vuur en voeg de couscous hieraan toe.
Roer regelmatig om. Meng hier een koffielepel olie van de zongedroogde tomaten aan toe.