Acties | Zomeractie

Zomeractie

Een zomer zonder zwembandjes?
Laat ze achter bij InfraLigne

Zwembandjes of andere ongewenste vetkussentjes? Die ontstaan tijdens deze tijd van het jaar meestal uit de combinatie van heerlijk weer, verfrissende ijsjes en verkwikkende cocktails. Laat jij je extra kilo’s liever smelten als waterijsjes voor de zon? Kies dan voor de combinatie van beweging, gezonde voeding en infrarood.

Bij InfraLigne gunnen we je een figuur dat je even goedgezind stemt als een perfecte zomerdag. Daarom krijg je van 1 juli t.e.m. 31 augustus als (her)starter 50 euro korting op je 20-beurtenkaart*. Het ideale moment dus om over te schakelen van ‘love handles’ naar een stevige grip op je afslankingsproces.

Ontdek snel in welke studio jij je zwembandjes kan dumpen

*Actie van €290 i.p.v. €340 bij aankoop 20 adviesbeurten, geldig van 1 juli t.e.m. 31 augustus 2018 voor iedere (her)starter. Niet cumuleerbaar met andere kortingen. 1 promotie per advieskuur.

 

Bekijk hier het filmpje:

Zomeractie InfraLigne - filmpje

Oeps! Je browser lijkt verouderd te zijn. Hierdoor wordt deze website niet optimaal weergegeven. Installeer de laatste versie van je favoriete browser om deze website optimaal te gebruiken.